Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri ORDU erdoğan tüik izmir fatih duruay çin David Dastmalchian tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan rusya

-BAKAN BOZKIR BRÜKSEL’İ ZİYARET EDECEK

ANKARA(ANKA) - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, temaslarda bulunmak üzere 20-21 Mart tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'e bir ziyaret gerçekleştirecek. Brüksel'de Avrupa Komisyonu'nun çok sayıda üyesiyle buluşacak olan Bozkır'ın görüşemelerinde Türkiye'nin AB süreci üzerinde durulacak.

Büyükelçi Volkan Bozkır, Brüksel ziyaretinde, AB Komisyonu'nun İyileştirilmiş Düzenlemeler, Kurumlararası İlişkiler, Hukukun Üstünlüğü ve Temel Haklar Şartından sorumlu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komisyonu üyesi Johannes Hahn, Avro ve Sosyal Diyalogdan sorumlu AB Komisyonu üyesi Valdis Dombrovskis, Çevre, Denizcilik ve Balıkçılıktan sorumlu AB Komisyonu üyesi Karmenu Vella ve İklim Eylemi ve Enerjiden sorumlu AB Komisyonu üyesi Miguel Arias Cañete ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak.

AB Komisyonu ile temaslarında, Türkiye'nin AB müzakere süreci ve Türkiye-AB ilişkileri konusunda görüş alışverişinde bulunulacak olan Volkan Bozkır, Brüksel'de ayrıca German Marshall Fund düşünce kuruluşunun düzenlediği 2015 Brüksel Forumu'nun "Countering the New Wave of Terrorism at Home and Abroad" ve "Turkey - Bridge or Barrier?" temalı oturumlarına da konuşmacı olarak katılacak. (ANKA)

(CN/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.