Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Ahmedinejad ‘Gözaltına Alındı’

Geçtiğimiz günlerde protesto gösterilerin yaşandığı İran’da eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad’ın “kargaşayı kışkırttığı gerekçesiyle gözaltına alındığı” öne sürülüyor.

Al Arabiya kanalı, Mahmut Ahmedinejad’ın “kargaşayı ve daha çok gösteriyi kışkırtma” suçlaması ile Şiraz kentinde gözaltına alındığı haberlerine yer verdi.

Ahmedinejad’ın Aralık sonunda yaptığı bir açıklamada İran’ın “kötü yönetimden olumsuz etkilendiğini” söylediğini belirten Al Arabiya, Ahmedinejad’ın İran’ın “Mevcut liderlerinin bazıları halkın sorun ve kaygılarından kopuk yaşıyor ve toplumun gerçekleri konusunda hiçbir bilgileri yok” dediğine dikkat çekiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.