Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Almanya’dan Da Vatandaşlarına 15 Temmuz Uyarısı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlarını uyarmasının ardından, Almanya da Türkiye’ye ilişkin bir seyahat uyarısı yaptı.  

DWelle Türkçe’ye göre; Alman Dışişleri Bakanlığı, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle ülke genelinde etkinlikler ve büyük gösterilerin düzenlenmesinin planlandığını belirterek, vatandaşlara “güvenlik konusundaki gergin durum nedeniyle insan kalabalığından uzak durma” tavsiyesinde bulundu.
Türkiye’de darbe girişiminin ardından ilan edilen oalağnüstü halin hala geçerli olduğuna dikkat çeken Bakanlık, “OHAL nedeniyle kısa vadede sokağa çıkma yasaklarının ilan edilebileceğini, aramalar yapılabileceğini ve vatandaşların her an kontrol edilebileceğini” öne sürdü.
“Gülen yapılanması ya da PKK örgütüyle bağlantılı olduğu şüphesi bulunan ya da Türk makamlarına karşı suç işleyenlerin gözaltına alınabileceği” belirtilen açıklamada, hakkında cezai kovuşturma bulunanların yurtdışına çıkmasına da izin verilmeyebileceği uyarısı yapıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.