Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Amerika, Doğu Çin'de Biyoteknoloji Projesine 150 Milyon Dolar Yatırım Yapacak

Wuxi İleri teknoloji Bölgesi Yönetim Komitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Amerikan Herbalmax Inc. biyoteknoloji firması Doğu Çin kenti Wuxi'de biyoteknoloji projesi için 150 milyon dolarlık yatırım yapacak.


 
Kaliforniya merkezli, gıda takviyesi geliştirme ve üretme alanında uzmanlaşmış çok uluslu şirket olan Herbalmax, 8 Mayıs Cuma günü video konferans yoluyla Wuxi İleri teknoloji Bölgesi Yönetim Komitesi ile bir yatırım anlaşması imzaladı. 
 
Bir ticari şirket, bir araştırma ve geliştirme merkezi ve bir de üretim üssü içerecek olan yatırım projesinin, tamamlanmasının ardından üç yıl içinde yıllık üç milyar yuan (422 milyon dolar) değerinde bir üretim kapasitesine ulaşması öngörülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.