Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Türkiye’ye Geliyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret kapsamında 24 – 25 Nisan tarihleri arasında Türkiye’ye geliyor.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 24 – 25 Nisan tarihleri arasında resmi ziyaret kapsamında Türkiye’ye geliyor. Açıklamada, ziyaret kapsamında Aliyev’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye – Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin yedinci toplantısını da gerçekleştireceği ifade edildi. Ziyaretin Azerbaycan’da 11 Nisan’da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Aliyev’in ilk yurt dışı seyahati olacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca gerçekleştirilecek görüşmelerde Azerbaycan ile ikili ilişkilerin daha da pekiştirilmesi için atılabilecek adımların ele alınması, bölgesel ve uluslararası güncel gelişmelere dair görüş alışverişinde bulunulması öngörülmekte olduğu da kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.