Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Biden'in Yemin Töreni Programının Yıldızları Lady Gaga Ve Jennifer Lopez

ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın görevi resmen devralacağı yemin töreni programında; Lady Gaga, Biden-Harris açılışında İstiklal Marşı söyleyecek, Jennifer Lopez de sahne alacak.

Lady Gaga, 20 Ocak'ta Joe Biden ve Kamala Harris'in açılışı için ulusal marşı söylemeye hazırlanıyor.

Biden-Harris açılış komitesi, Variety'ye, Gaga'nın tipik olarak ABD Kongre Binası'nın Batı cephesinde saat 11: 30'da başlayan küfür töreni için "The Star Spangled Banner" yapmak üzere gemide olduğunu doğruladı. Ayrıca tören için güvertede: Jennifer Lopez sahne alacak; Kariyerinde itfaiyeci olan Andrea Hall, Bağlılık Yemini'ne liderlik edecek; İlk Ulusal Gençlik Şair Ödülü sahibi (ve Los Angeles'lı) Amanda Gorman bir şiir okuyacak; bir çağrı Peder Leo O'Donovan tarafından ve Biden ailesinin uzun zamandır arkadaşları olan Rahip Dr. Silvester Beaman tarafından bir kutsama yapılacak.

Biden-Harris açılış etkinlikleri için rezerve edilen ek sanatçılar henüz kamuya açıklanmadı. Yeni Demokratik biletin, açılış kutlamalarına katılmaları ve performans göstermeleri için yıldızlarla dolu bir endüstri destekçileri dizisini çekmesi bekleniyor. Küfür törenine ek olarak, 20 Ocak'taki canlı yayınlar için sanal bir geçit töreni ve diğer etkinlikler planlanıyor. O gece Tom Hanks'ın ev sahipliği yaptığı bir primetime özel ağ etkinliği de var.

Gaga'nın da Başkan seçilen Biden ile geçmişi var. 2020 yarışı ona çağrıldıktan sonra, tweet attı, "Joe Biden, Kamala Harris ve Amerikan halkı, dünyaya insanlığın gördüğü en büyük nezaket ve cesaret eylemlerinden birini verdin ... Yeni Komutanımıza sevgiden başka bir şey yok. Beyaz Saray'a seçilen ilk kadın başkan ve başkan. Ayrıca, PA'ya gitmenin yolu. "

Keystone eyaletine yapılan atıf, Gaga'nın 2 Kasım'da Pittsburgh'da arabalı bir kampanya mitinginde yaptığı seçim arifesinde görünmesine bir selam niteliğindeydi ve burada açıkça “Joe'ya oy ver. O iyi bir insan. " Erkeklere hitap ederken, aynı zamanda Cumhuriyetçi görevdeki rakibi Donald Trump'ı da çağırdı "Şöhretinin ona kızlarınızdan veya kız kardeşlerinizden birini veya annelerinizi veya karılarınızı bedenlerinin herhangi bir yerinden kapma hakkı verdiğine inanan bir adam."

Trump'ın iletişim direktörü Tim Murtaugh, mitinge katılmadan günler önce tweet attı, "Hiçbir şey Biden’ın unutulmuş PA’daki çalışan erkek ve kadınlara yönelik küçümsemesini, anti-fracking aktivisti Lady Gaga ile kampanya yürütmek gibi gösteremez. Yanıt olarak Gaga, "HEY TIM HEY @realDonaldTrump KAFANIZDA KİRALAMA ÜCRETSİZ YAŞAMAK İÇİN ÇOK MUTLU IM GLAD.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.