Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Chengdu'da Biri Dişi Biri Erkek İkiz Panda Doğdu

Sichuan eyaletinin Chengdu Dev Panda Araştırma ve Yetiştirme Merkezi'nde 2 Temmuz Pazartesi günü, biri dişi biri erkek ikiz pandalar doğdu.

Anne panda Qing He'nin doğurduğu bebeklerden dişi olanı, sabah 7.53'te 117,2 gram olarak doğdu. Erkek olanı 23 dakika sonra 140,8 gram ağırlığında dünyaya geldi.

Merkez yetkililerinin bildirdiğine göre bunlar, bu yıl içinde "kız-erkek" olarak doğan ikinci ikizler. Bu merkezde yıl içinde dünyaya gözlerini açan toplam dokuz panda bebekten sekizi, yani dört çifti ikiz bebekler. 24 Eylül 2001 doğumlu anne Qing He ilk ikiz yavrularını 2015'te dünyaya getirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.