Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE gündem özeti Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Nissan Türkiye

China Mobile İlk 5G Görüşme Denemesini Pekin'de Gerçekleştirdi

Çin telekom devi China Mobile ilk 5G konuşma testini Pekin'de gerçekleştirdi.
 
Test konuşma testi, firmanın önceki 4G şebekelerini sonraki mobil teknoloji jenerasyonu olan 5G hizmetlerine son güncellemelerle uyarlamasından sonra yapıldı.
 
Deneme, belirtildiğine göre, 5G telefonları arasında net bir ses kalitesi ile tamamlandı. Bu arada iki telefonun da daha önceden kayıtlı kartı ve numarası 5G şebekesi kullanmak üzere değiştirilmedi.
 
Çin Endüstri ve Enformasyon Teknolojisi Bakanlığı, geçen Aralık ayında, ülkenin üç esas telekom taşıyıcısı olan China Mobile, China Unicom ve China Telecom için resmen 5G testlerine yönelik frekans bandları tahsis etmişti. 

Anahtar Kelimeler:
PekinChina Mobile
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.