Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Çin Yoksulluğu “Ulusal Kırsal Kesimleri Kalkındırma İdaresi” İle Bitirecek

Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi’nin yayın organı Qiushi dergisinde Çin Ulusal Kırsal Kesimleri Kalkındırma İdaresi’nin kuruluşu ilan edildi. Qiushi dergisinin dördüncü sayısında Çin Ulusal Kırsal Kesimleri Kalkındırma İdaresi ÇKP Komitesi imzasıyla “insanlığın yoksullukla mücadele tarihindeki ulu mucizesi” başlıklı bir makaleye yer verildi. Gelişme, Çin Ulusal Kırsal Kesimleri Kalkındırma İdaresi’nin kuruluşunu simgeliyor. 


 
Öte yandan İdare’nin kadro ataması konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çin’in yeni kurulan kamu organlarını makale yayımlamak suretiyle tanıtması da az rastlanan bir durum niteliği taşıyor. Çin Sosyal Bilimler Akademisi Kırsal Kesimleri Geliştirme Enstitüsü’nden uzman Li Guoxiang konuyla ilgili değerlendirmesinde, yoksullukla mücadeleyle kıyaslandığında kırsal kesimleri kalkındırmanın daha yüksek standartları olan bir çalışma olup endüstri, kültür, ekoloji ve kadro yapılanması gibi çeşitli halkaları içerdiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.