Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Çin’de 18 Panda Yavrusu İçin Doğum Günü Partisi Verildi

Çin’in Sichuan eyaletinin güneyindeki Wolong Ulusal Doğa Koruma Alanı’ndaki Shenshuping üssünde 2018 doğumlu 18 dev panda yavrusu için doğum günü partisi verildi 


 
Perşembe günü düzenlenen partide ilk yaş günlerini kutlayan pandalar, haziran-eylül ayları arasında bir yaşında olacak. Çoğu, koruma alanı olan Shenshuping üssünde doğan yavru pandalar için araştırma merkezi personeli, meyveli bir meyve doğum günü pastası hazırladı. Panda yavrularının hayranları da doğum günü partisine katıldı.
 
Merkezde yaşayan üç çift ikiz olmak üzere dokuz erkek, dokuz da dişi panda yavrusu bulunuyor. Zamanlarının çoğunu birlikte geçiren yavru pandaların ağaçlara tırmanırken, yemek yerken yaptıkları yarış parkın ziyaretçilerinin büyük ilgisini çekiyor.
 
Merkezde 285 panda yaşıyor 
 
Doğum günlerini kutlayan yavrular, şu günlerde diş çıkarma aşamasında, bu nedenle de her gün sütün yanı sıra iki öğün yumuşatılmış bambu filizi ile beslenerek dişleri öğütmeye alıştırılıyor. Pandaların gelişimi veterinerler tarafından kontrol ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
çinPandaDoğum Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.