Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Çin’de Eğitim Online Olarak Devam Edecek

Çin’de Bahar Bayramı nedeniyle tatil olan okulların açılışı, yeni koronavirüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Şu anda da okulların ne zaman açılacağı henüz net değil. Uzun ve zorunlu tatil nedeniyle çocukların eğitimlerinin aksamamasına karar veren yöneticiler, kış tatili süresince internet üzerinden derslerin verileceğini açıkladı.


 
Bakanlık, zihin sağlığına ilişkin eğitici faaliyet ve içeriğe sahip bu derslerin ilkokul ve orta öğretim öğrencilerin için özel olarak hazırlandığını da belirtti. Okullardan ve diğer eğitici kurumlardan yeni ders programlarını internet platformlarından, derslerin başlaması için öngörülen tarihten önce ilan edilmemesi uyarısı da yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.