Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana’daki Hazreti Sultan Camisini ve EXPO 2017 Enerji Fuarı’nı ziyaret etti ve Arslanbek Sultanbekov'un dinletisine katıldı.

İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan’ın başkenti Astana’ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile bir araya gelen Erdoğan görüşmenin ardından kentte bulunan Hazreti Sultan Camisini ziyaret etti. Caminin özel defterini imzalayan Erdoğan, sergilenen el yazma Mushafları da inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. AK Partili Erdoğan ziyareti sırasında Kazakistanlılar ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

EXPO 2017 ZİYARETİ
Cami ziyaretinin ardından EXPO 2017 Enerji Fuarı’na geçen Erdoğan, burada Türkiye ve Kazakistan sergi alanlarını gezerek fuarda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. EXPO 2017 özel defterini imzalayan AK Partili Erdoğan, ‘Dombıra’ şarkısının bestecisi Arslanbek Sultanbekov'un verdiği dinletiye iştirak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Mehdi Eker eşlik etti. Öte yandan Erdoğan bugün Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile bir görüşme gerçekleştirdi. (

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.