Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar’ı kapsayan Körfez ülkeleri turunun ilk durağı olan Bahreyn’in başkenti Manama’da bulunuyor.
Eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Millî Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da aralarında olduğu bir heyetin kendisine eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Sakhir Askeri Havalimanı’nda törenle karşılandı.



Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı; Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife, Bahreyn Başbakanı Halife bin Salman Al Halife, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Halife, Bahreyn Dışişleri Bakanı Khalid bin Ahmad Al Halife ile Türkiye'nin Manama Büyükelçisi Hatun Demirer ve büyükelçilik mensupları karşıladı.
Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Sakhir Sarayı’na hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.