Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Ferhat Pişmaf Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile Görüştü

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad El Sani ile bir araya geldi.

Katar Emirlik Divanı'nda gerçekleşen görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani tarafından resmî törenle karşılandı. İki ülke millî marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri El Sani, baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı’na başkanlık etmek üzere Emirlik Divanı’na geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.