Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın Başkenti Astana’ya ulaştı. Erdoğan burada İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'ne katılacak ve çeşitli temaslarda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İİT 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'ne katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kazakistan’ın başkenti Astana’ya ulaştı. Erdoğan’ı Astana Uluslararası Havalimanı'nda Kazakistan Yatırımlar ve Kalkınma Bakanı Jenisbeg Kasımbek, Astana Vali Yardımcısı Sergey Haraşun, Türkiye'nin Astana Büyükelçisi Nevzat Uyanık, Türkiye'nin İslam İşbirliği Teşkilatı Daimi Temsilcisi Büyükelçi Salih Mutlu Şen tarafından karşılandı.
Öte yandan Myanmar’daki insani kriz sebebiyle Bangladeş’e geçen sığınmacılar ile bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Bangladeş’ten Kazakistan’a gelerek Erdoğan’ın karşılanmasında hazır bulundu. AK Partili Erdoğan’a Kazakistan ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü eşlik ediyor. Erdoğan’ın İİT etkinliği vesilesiyle çeşitli liderlerle Myanmar krizini ele alması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.