Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt Emiri El-Sabah İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El-Ahmed El-Cabir El-Sabah ile Beyan Sarayı’nda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet adresinde yer alan bilgiye göre resmi ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuveyt’e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri El-Sabah ile bir araya geldi. Beyan Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan ve El-Sabah’ın huzurunda düzenlenen törende, ilgili bakanlar ve kurum yöneticileri, iki ülke arasında anlaşmaları imzaladı.

Törende Spor Alanında İşbirliği Anlaşmasını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı ve Gençlikten Sorumlu Devlet Bakanı Vekili Halid Nasır Abdullah el-Roudan, Doğrudan Yatırımın Teşvik Edilmesine Yönelik Mutabakat Zaptını, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ile Kuveyt Doğrudan Yatırımı Teşvik İdaresi (KDIPA) Başkanı Meşal Cabir el Ahmed el-Sabah, Bilim ve Teknoloji Alanında İşbirliği Protokolünü ise  TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin ile Kuveyt Bilimsel Araştırma Enstitüsü (KISR) Genel Müdürü Dr. Samira Omar imzaladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.