Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da Suriye Konulu Dörtlü Zirve'ye Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da; Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un iştirakiyle gerçekleştirilen Suriye konulu Dörtlü Zirve'ye katıldı.

NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarına Suriye konulu Dörtlü Zirve ile başladı.

İngiltere Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleşen Zirve öncesinde gazetecileri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra toplantıya katılmak üzere ofise geçti.

Zirve'nin ardından bir gazetecinin görüşmeye ilişkin sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gayet iyi geçti" cevabını verdi.

Dörtlü Zirve’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.