Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Koronavirüs vakıfbank chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ak parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 4. toplantısı kapsamında resmî ziyarette bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Liszt Ferenc Havalimanında; Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakan Yardımcısı Levente Magyar, Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay ve büyükelçilik personeli karşıladı.

Ülkedeki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader ile Sandor Sarayında baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sandor Sarayına gelişinde Macaristan Cumhurbaşkanı Ader tarafından karşılandı. Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Ader Türkiye ve Macaristan bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere görüntü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde; eşi Emine Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.