Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Resmî Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine gittiği Budapeşte’de resmî törenle karşılandı.

Macaristan Başbakanlık Ofisindeki resmî törende, iki ülkenin millî marşlarının çalınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören kıtasını selamladı.

Resmî törenin ardından tokalaşarak gazetecilere görüntü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Orban, daha sonra baş başa görüşmeye geçti. Baş başa görüşme öncesinde Macaristan Başbakanı Orban, Başbakanlık Ofisinin terasından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tuna Nehri’ni ve Budapeşte’deki bazı simgesel yapıları anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.