Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paraguay Lopez Sarayı’nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paraguay Devlet Başkanı Mario Abdo Benitez tarafından Lopez Sarayı’nda resmî törenle karşılandı.

Başkent Asuncion'daki tarihî hükûmet binası Lopez Sarayı’na makam aracıyla gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, saray kapısında Paraguay Devlet Başkanı Benitez ve eşi Silvana Lopez Moerira Bo tarafından karşılandı. Sarayın bahçesinde düzenlenen ve iki ülke millî marşlarının çalındığı resmî törenin ardından, iki lider baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Lopez Sarayı’na geçti.

Karşılama töreni sırasında Paraguay’da çalışan ve sarayın karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı görmek için bekleyen Türk vatandaşları, yanlarında getirdikleri Türk bayraklarını sallayarak sevgi gösterisinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PARAGUAY DEVLET NİŞANI TAKDİM EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paraguay Devlet Başkanı Benitez ile Lopez Sarayı'ndaki baş başa görüşmesinin ardından Devlet Nişanı takdim edildi. Paraguay Devlet Başkanı Benitez ve eşi Silvana Lopez Moerira Bo, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmî yemek de verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Lopez Sarayı'ndan ayrılışı sırasında kendisini bekleyen Türk vatandaşlarla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.