Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ABD Başkanı Donald Trump ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’na hitap etmeden önce ABD Başkanı Trump ile görüştü. Erdoğan, kendisinden hemen önce Genel Kurul’a hitap eden Trump ile kürsüye gittiği sırada karşılaşarak kısa bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise o karşılaşma sırasında çektiği fotoğrafları Twitter’dan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitapları öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi” ifadeleriyle duyurdu.

ABD Başkanı Trump'ın, Genel Kurul’un ikinci konuşmasını yapması bekleniyordu. Trump, BM binasına geç gelmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hemen önce üçüncü sırada kürsüye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.