Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Tarafından Resmî Törenle Karşılandı

Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Sekizinci Toplantısı nedeniyle Ukrayna’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından Marinsky Sarayı’nda resmî törenle karşılandı.

Kiev'de ilk olarak Meçhul Asker Anıtı'nı ziyaret ederek, anıta çelenk bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Marinsky Sarayı'na geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saray'a gelişinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy tarafından resmî törenle karşılandı. İki liderin tören alanındaki yerlerini almalarının ardından Türkiye ve Ukrayna millî marşları çalındı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tören kıtasını selamladı. 

Heyetlerini birbirlerine takdimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'na başkanlık etmek üzere Marinsky Sarayı’na geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.