Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan

Duma: Türkiye Güçlü Demokrasi Ve Akıllı Yönetimiyle En Hızlı Gelişen Ülkelerden Biri

Rusya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Dimitri Savelyev, Cumhuriyet Bayramı  dolayısıyla Duma adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkını kutlarken “Eminim ki Türkiye ve Rusya arasındaki derin tarihi köklere ve muhteşem geleceğe sahip dostane ilişkiler de yıldan yıla güçlenmeye devam edecek” dedi.

Rusya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Savelyev, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Rus parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması adına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkını kutlayarak, "Sayın Cumhurbaşkanı, şahsınız ve tüm Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutlarım! Bugün Türkiye, güçlü demokrasi ve akıllı yönetimiyle birlikte dünyanın en hızlı gelişen ülkelerden biri” dedi.

“Eşsiz tarihi, kültürel mirası ve özgürlükçü milli karakteri güzel ülkenizin başarılarla gelişmeye devam etmesi için sağlam bir zemin oluşturuyor” diyen Savelyev, “Eminim ki Türkiye ve Rusya arasındaki derin tarihi köklere ve muhteşem geleceğe sahip dostane ilişkiler de yıldan yıla güçlenmeye devam edecek. Tüm içtenlikle size ve kardeş Türk halkına mutluluk, sağlık ve refah diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Cumhuriyet Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.