Dünya Açıklamaya Kitlendi: "Trump Konuşuyor"

Dünya bugün gerçekleşen Amerika Başkanlığı seçimlerine kitlenmiş durumda. Joe Biden ve Donald Trump'tan sürekli açıklamalar eliyor. Trump twitter'dan yaptığı paylaşım sonrası bu kezde kameralar karşısına geçti.

Amerika Başakanı Donald Trump twitter'da bir paylaşım yaparak rakibi Joe Biden'nın oyları çaldığını iddia etti. Trump, yaptığı paylaşımda:

"BÜYÜK ayardayız, ama Seçimi ÇALMAYA çalışıyorlar. Bunu yapmalarına asla izin vermeyeceğiz. Anketler kapandıktan sonra oy kullanılamaz!" ifadelerini kullandı.

Başkan Donald Trump bu kezde kameralara konuşmaya başladı.

Trump'ın konuşma sırasnda:

"Rekor bir katılım oldu. Florida gibi kazanmayı beklemediğimiz yerleri bile kazandık. Bunun için çok mutluyum. ABD halkına sonsuz teşekkürler. Bizi yakalamaları imkansız gözüküyor. En önemlisi Pennysilvania'da inanılmaz bir farkla kazanıyoruz. 690 bin oyla fark atmış durumdayız.Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.