Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Düşen uçaktaki yolcuların cesetleri tahliye edildi

Endonezya'da pazar günü kalkıştan yarım saat sonra Papua Adası'nda bulunan Bintang Dağları'na düşen uçakta yaşamını yitiren 54 yolcunun cesedinin enkaz bölgesinden tahliye edildiği bildirildi.

CAKARTA

Endonezya'da pazar günü kalkıştan yarım saat sonra Papua Adası'nda bulunan Bintang Dağları'na düşen uçaktaki 54 yolcunun cesedinin enkaz bölgesinden tahliye edildiği bildirildi.

Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı Başkanı Yardımcısı Heronimus Guru, düzenlediği basın toplantısında, uçağın enkazının bulunduğu bölgede çalışmaların devam ettiğini belirterek, "54 cesedin tamamı bölgeden tahliye edilerek kimlik tespiti için Jayapura şehrine gönderildi. Ekiplerimiz cesetlerin tahliyelerini daha erken tamamlayabilirdi ancak olumsuz hava şartları nedeniyle gecikme yaşandı" diye konuştu.

Öte yandan uçağın kara kutularına henüz ulaşılamadı. Enkaz bölgesinde yaklaşık 100 kişilik ekip, arama çalışmalarına devam ediyor.

 Papua eyaletinin başkenti Jayapura'daki Sentani Havaalanı'ndan kalkan uçak, eyaletin güneyindeki Oksibil'e gidiyordu. Uçakta beşi çocuk 49 yolcu ve beş uçuş görevlisi bulunuyordu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.