Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir

Emine Erdoğan, Astana Çocuk Evi ve Yetimhanesini Ziyaret Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan ziyaretine refakat eden Eşi Emine Erdoğan, Astana Valiliği’ne bağlı Çocuk Evi ve Yetimhanesini ziyaret ederek, burada barınan çocuk ve gençlerle bir araya geldi.

Arakan’da yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Türkiye’nin yardımlarını ulaştırmak üzere Bangladeş’e giden Emine Erdoğan, Arakanlı sığınmacıların barındıkları Kutupalong Kampı’nı ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı’nın Kazakistan ziyaretine refakat etmek üzere Astana’ya geçti.

Emine Erdoğan, burada Astana Valiliği’ne bağlı Çocuk Evi ve Yetimhanesine ziyarette bulundu. 4-18 yaş aralığında 104 çocuk ve gencin barındığı yetimhanede çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenen Emine Erdoğan, TİKA’nın koordinasyonu ile gönderilen okul eşyası yardımlarını ilgililere teslim etti.

Yetimhane yetkilileri de Türkiye’nin desteklerinden ve Emine Erdoğan’ın ziyaretinden büyük memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.