Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Emine Erdoğan NATO Zirvesinde Eşler İçin Programa Katıldı, Müze Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Toplantısı" dolayısıyla gerçekleştirdiği Brüksel ziyaretine eşlik eden Emine Erdoğan, zirvedeki liderlerin eşleri için düzenlenen programa katıldı.

ABD, Fransa, Lüksemburg, Slovenya, İzlanda ve Bulgaristan devlet başkanlarının eşlerinin de iştirak ettiği programın ev sahipliğini Belçika Başbakanı Charles Michel'in eşi Amelie Derbaudrenghien ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ın eşi Ingrid Schulerud yaptı.

CINQUANTENAIRE MÜZESİNİ GEZDİ
Belçika Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ni ziyaret eden heyet, Laeken Kraliyet Sarayı'na geçerek Kraliçe Mathilde tarafından verilen akşam yemeğine katıldı. Emine Erdoğan burada lider eşleriyle sohbet etti.

Brüksel'de bulunduğu sürede beraberindeki heyetle Cinquantenaire Sanat ve Tarih Müzesi'ni de ziyaret eden Emine Erdoğan, Les Robes De Borchgrave Sergisi ve İslam Eserleri Koleksiyonları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.