Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Erbil'den Üst Düzey Bir Heyet Bağdat'a Gidiyor

Irak Kürt Bölgesi Başkanlığı, Erbil’den üst düzey bir heyetin iki gün içerisinde Bağdat’a gideceğini açıkladı.

Başkanlıktan yapılan açıklamada Başkan Mesut Barzani’nin Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum ile Süleymaniye’de gerçekleştirdiği görüşmeye dikkat çekilerek, toplantıda Barzani’nin Kürdistan halkının referandum kararı almasının nedenlerinden, Fuat Masum’un ise Erbil ile Bağdat arasındaki sorunların çözümü için uluslararası toplumun girişim ve inisiyatifinden söz ettiği belirtildi.

Bas News’a göre, açıklamada görüşmede “bağımsızlık referandumunun ayrıntılarını görüşmek ve Kürdistan halkının Irak ile iyi bir komşu ve dostluğunun devam mesajını iletmek üzere Erbil’den bir heyetin Bağdat’ta gitmesi kararlaştırıldı” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.