Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı

Esad: İdlib Mutabakatı Geçici

Rusya ve Türkiye arasında varılan ve İdlib’de cephe hattının askerden arındırılmasını öngören mutabakatın uygulanmasına başlandığı bildirilirken Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, mutabakatı “geçici” olarak niteledi.

SANA haber ajansına göre, Beşar Esat, Baas Partisi Merkez Komitesi toplantısında yaptığı konuşmada İdlib konusunda varılan mutabalata değindi. Esad, Suriye devletinin “bu şehir veya teröristlerin hakimiyeti altında kalan başka Suriye topraklarına yönelik tutumunun açık olduğunu, Suriye devletinin hakimiyetine döneceğini savundu.

Varılan mutabakatın “geçici” bir icraat olduğunu devletin  başta akan kanların durdurulması olmak üzere sahada “çok sayıda kazanç elde ettiğini “ öne süren Esad, “Zafere doğru her adım attığımızda Suriye düşmanları askeri, siyasi,ekonomi ve toplumsal olarak zayıflatmak için girişimlerini yoğunlaştıracaklar, dolayısıyla tehlikesi savaştan az olmayan iç meydan okumaların önünde olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.