Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Gazze Sınırında İsrail Güçlerince Vurulan Filistinli Öldü

Gazze sınırında düzenlenen “Büyük Dönüş Yürüyüşü”  gösterileri sırasında vurulan 28 yaşındaki bir Filistinli tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Filistin medyasına göre, Gazze Şeridi’nin güneyinde Gazze-İsrail sınırına yakın bir bölgede bir protesto gösterisi sırasında İsrail güçlerince ağır biçimde yaralanan 28 yaşındaki Abdüllan Muhammed Şahri’nin tedavi gördüğü Han Yunus’taki Avrupa Hastanesi’nde kurtulamayarak öldüğü bildirildi. 

Böylece, “Büyük Dönüş Yürüyüşü”nün başladığı 30 Mart’tan bu yana İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucunda ölen Filistinli sayısının 31’e çıktığı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.