Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fenerbahçe

“İki Alman Vatandaşından Biri Serbest”

Antalya Havalimanı'nda 31 Ağustos Perşembe günü gözaltına alınan iki Alman vatandaşından biri bugün serbest bırakıldı.
 
Almanya Dışişleri Bakanlığı, 31 Ağustos Perşembe günü Antalya Havalimanı'nda gözaltına alınan iki Alman vatandaşından birinin bugün serbest bırakıldığını açıkladı. DW Türkçe’de yer alan habere göre, Bakanlık sözcüsü, serbest bırakılan kişinin avukatının federal hükümete bu konuda bilgi verdiğini söyledi. Bakanlığın bu bilgileri şu anda incelemekte olduğu duyuruldu.
 
Haberde, geçen hafta gözaltına alınan ikinci kişinin ise hâlâ cezaevinde bulunduğu ve bu kişi ile Alman diplomatların ilişkiye geçmelerine hâlâ izin verilmediği bilgisi verildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.