Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Irak Cumhurbaşkanı Masum, Alkol Yasağını Gözden Geçirilmesini İstedi

Irak Cumhurbaşkanı Kürt kökenli Fuat Masum, Irak Parlamentosunca 23 Ekim’de onaylanan alkol yasağının gözden geçirilmesini istedi.

NRT kanalına göre, Irak Cumhurbaşkanlığı basın bürosunca yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Masum, alkol satışı, üretimi ve ithalatını yasaklayan yasanın, anayasa ve demokrasi temelinde kamuoyu ve ülkenin çıkarları dikkate alınarak ile özgürlük ve haklar ilkelerinin korunması amacıyla gözden geçirilmesi çağrısında  bulunduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Masum ayrıca Irak Parlamentosu’ndan yasayı gözden geçirerek ülkenin çeşitli din ve mezheplerinin haklarına saygı göstemeye de çağırdı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.