Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Irak Polisi Musul'da Geri Alınan Mahallelerin Kontrolü İçin Önlem Alıyor

Irak İçişleri Bakanlığı, Musul kentinin geri alınan mahallelerinin kontrolü amacıyla hazırlık yapıldığını bu çerçevede polis karakollarının yeniden açıldığını, sivil savunma merkezleri kurulduğunu bildirdi.  
Iraqinews’a göre, Bakanlık Sözcüsü General Saad Moen “İçişleri Bakanlığı, Musul’un kurtarılan bölgelerinin sorumluluğunu üstlenecek” derken “Polis güçlerinin Kayyarah, Şura, Hamam El Alil, Hamdaniya ve Bartella’da polis karakollarının yeniden açıldığını, kurtarılmış bölgelerdeki sivillere insani yardımın da sağandığını ifade etti.
Federal polis güçlerinin önemli zaferler elde ettiklerini belirten sözcü, bu çerçevede polisin şimdiye kadar 65 köyünü kurtardığını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
ırakMusulGeneral Saad Moen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.