Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

İran Ordusu’ndan Arap Liderlerine Ağır Suçlama: Filistin Davasına İhanet Ettiler

İran ordusu, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına “sessiz kalan” bazı Arap liderlerini “Filistin davasına ihanetle” suçladı.

Uluslararası Kudüs Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İran ordusu, bölgedeki bazı Arap liderlerinin İsrail’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyan “ABD’nin agresif hareketine karşı sessiz kalarak ve Siyonist rejimle bağlar kurarak Filistin halkına ihahet ettiklerini” savundu.

Mehr News'a göre, tarihin “bu ihaneti” unutmayacağının belirtildiği mesajda bölgedeki “terör gruplarının yenilgiye uğratılmasının ardından Siyonist rejimin suçlarını yoğunlaştırdığı" belirtilirken “Allahın izniyle dünya çok yakında bu vahşi rejimin çöküşüne tanık olacak” ifadeleri de kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.