Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 rusya chp Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon terörist bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

İsrail Başbakanı: Terörizmin Hiç Bir Yerde Mazereti Yok

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "terörizmin İstanbul, Fildişi Sahili ve Kudüs de dahil hiçbir yerde mazereti olamayacağını" açıkladı.

Haftalık kabine toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Netanyahu, İstanbul'daki terör saldırısında ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi.

Tel Aviv'den bir uçağın terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralanan İsraillileri getirmek için İstanbul'a hareket ettiğini hatırlatan Netanyahu,

"İsrail Dışişleri Bakanlığının İstanbul ve Kudüs'teki personeline, özverili ve profesyonel çalışmalarından dolayı takdirlerimi sunmak istiyorum. Terör tüm dünyada ölümlere yol açıyor. İsrail teröre karşı verilen küresel savaşta en ön safta yer almaktadır. Bu mücadele askeri olduğu kadar bir ahlaki mücadeledir de. Teröre karşı verilecek ahlaki savaşın kilit noktası şudur: Terörizmin - masum insanları öldürmenin - hiçbir yerde mazereti olmadığının net bir şekilde ifade edilmesi. Terörün ne İstanbul'da, ne Fildişi Sahili'nde ne de Kudüs'te mazereti olabilir. Terörü kınamayanlar onu destekliyor demektir" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.