Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

İtalya'da 6,0 Şiddetinde Deprem

İtalya’nın Rieti kentine bağlı Accumoli bölgesinde sabah meydana gelen 6,0  büyüklüğündeki depremde ölü sayısının 21’e çıktığı bildirildi.

Sivil savunma ekipleri, itfaiye ekipleri ve İtalyan ordusunun da destek verdiği arama kurtarma çalışmaları sürerken, depremin yaşandığı bölgede yer alan Arquata del Tronto kasabasında 4 ve 7 yaşlarında iki çocuğun enkazdan sağ çıkarıldığı bilgisi geldi.

Amatrice Belediye Başkanı Sergio Pirozzi, basına yaptığı açıklamada, "Kasabamın yarısı artık yok. Molozların altında insanlar var" dedi.
Stefano Petrucci de ilk korkunç sallantının 03.35’te meydana geldiğini, hemen yardım talebinde bulunmalarına rağmen ilk yardımın kendilerine 3,5 saat sonra ulaştığını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.