Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Katar Emiri’nden Putin’e Mesaj

Aralarında Suudi Arabistan’ın da bulunduğu bir grup Arap ülkesinin Katar ile bağları kesmesi üzerine başlayan Körfez Krizi’ne ilişkin diplomasi devam ediyor. Katar Emiri Şeyh Tenim bin Hamad El Tani, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e Körfez’deki gelişmelere ilişkin yazılı bir mesaj gönderdi.

Dün Suudi Arabistan'ın Veliaht Prens olarak atanması üzerine Kral Salman’ın oğlu Muhammed bin Salman’ı kutlayıp başarı dileklerinde bulunan Katar Emiri El Tani, Vladimir Putin’e yazılı bir mesaj gönderdi.

Doha merkezli El Cezire İngilizce’ye göre, Moskova’da yapılan bir görüşme sırasında Katar’ın Moskova Büyükelçisi Fahad bin Muhammed El Attiyah tarafından Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’a iletilen mesajda Körfez’deki son gelişmeler üzerinde durulduğu belirtildi. Öte yandan Katar Emiri El Tani’nin Körfez krizini görüşmek üzere Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir telefon görüşmesini de yaptığı bildirildi. Görüşme sırasında JustinTrudeau’nun duruma ilişkin kaygılarını dile getirirken “serinkanlılık, olgulara dayanan diyaloğa, şeffaflık ve karşılıklı saygı” gereğine vurgu yaptığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.