Öne Çıkanlar David Dastmalchian obama en büyük hatasını açıkladı zarrab istanbul valiliği metin ilhan umut oran zamanında başlamayan filmler şampiyon sınırların ihlali tamer hassan filmleri erdoğan çin

Kerkük’teki Çatışmada 4 Ölü

Irak’ta şiddet devam ediyor.  Kerkük ilinde yaşanan  çatışmada “ 3’ü İŞİD militanı, biri de polis  olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiği” bildiriliyor.

Bas News, “Kerkük'ün güneybatısındaki Havice ilçesinde çatışma çıktı. Federal polis güçleri ile IŞİD üyeleri arasında çıkan çatışmada 3 IŞİD üyesinin öldürüldüğü bildirildi. Çatışmada teğmen rütbesindeki bir polisin de hayatını kaybettiği açıklandı” dedi.

Haberde “Bağdat, Aralık 2017'de IŞİD’ın ülkedeki askeri varlığının sona erdiğini ilan etse de örgüte bağlı uyuyan hücreler ülkedeki bazı noktalarda zaman zaman saldırı düzenlemeye devam ediyor” deniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.