Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası

Körfez Krizi Futbola Vurdu

Katar’a abluka uygulayan ülkelerden Mısır’ın Al Ahly takımının teknik direktörü Hossam El Badry’ye, Katar merkezli “beIN Sports” kanalıyla mülakat yapmayı reddettiği için Afrika Futbol Confederasyonca 10 bin dolarlık ceza kesildi. Buna ek olarak Badry’ye bir maç yasağı da getirildi.

El Cezire İngilizce kanalına göre, Mısırlı Al Ahly futbol takımının teknik direktörü olan El Badry ve Al Ahly oyuncuları, geçen hafta sonunda Mısır’da Kamerun’un Coton Sport takımıyla ile oynanan maçın sonunda “beIN” ile mülakat yapmayı reddetmişlerdi. Oyuncular da basın toplantısını boykot etmişlerdi.
Bu arada, El Badry’ye getirilen bir maç yasağının ise Afrika Şampyonlar Ligi’nin geri kalan kısmında benzer bir suç işlememesi kaydıyla askıya alındığı da belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.