Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa recep tayyip erdoğan fidase orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Kremlin'den Trump’a İdlib Eleştirisi : Kusurlu Yaklaşım

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, İdlib sorununun muhakkak çözülmesi gerektiğini belirterek, Suriye ordusunun da bu sorunu çözmeye hazırlandığını söyledi. Peskov, ABD Başkanı Donald Trump’ın İdlib uyarılarını ise “kusurlu yaklaşım” sözleriyle eleştirdi.

Sputnik’e göre, ABD Başkanı Donald Trump’ın İdlib operasyonu konusundaki açıklamalarını gazetecilere değerlendiren Peskov, İdlib’te teröristlerle ilgili sorunun muhakkak çözülmesi gerektiğini, Suriye ordusunun da bu sorunu çözmeye hazırlandığını belirtti.

Peskov, Trump’ın Suriye ordusunun İdlib’e saldırmasının büyük bir insanlık trajedisine sebep olacağı ve Rusya ile İran’ın bunda yer almakla hata yapacağı açıklaması için ise “kusurlu yaklaşım” nitelemesini yaptı.  Peskov şunları da söyledi:

“Suriye'nin tamamı için çok tehlikeli, olumsuz bir potansiyel taşıyan bu durumu dikkate almadan böyle uyarılar yapmak, kusurlu, kapsamlı olmayan bir yaklaşım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.