Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Lavrov ile Kerry Suriye'deki Ateşkes İhtimalini Görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Suriye'deki ateşkes ihtimaline ilişkin çalışmaları ele alan iki telefon görüşmesi daha yaptıkları bildirildi.

Rus Ria Novosti Ajansında yer alan haberde, Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Mariya Zaharova'nın, Suriye'de ateşkesin sağlanması konusunda Lavrov ve Kerry arasında akşam saatlerinde iki görüşmenin daha yapıldığını duyurduğu belirtildi.

İki bakanın, görüşmelerde ele aldıkları detaylara ilişkin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Devlet Başkanı Barack Obama'ya bilgi verdikleri kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.