Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Lavrov: Türkiye İle İşbirliği ABD’ye Göre Daha Verimli
Hamburg kentinde bir basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov,  "Türklerle ortak bir anlayışa varmaya başlıyoruz. Belki de bu işbirliği kanalı, Amerikalılarla olan işbirliği kanalına göre daha verimli olabilir “dedi.

Toplantıda konuşan Lavrov  Suriye'nin Halep kentinde bir çözüme ulaşmak için Türkiye ile yaptıkları işbirliğinin ABD ile yaptıklarına göre daha verimli olacağını umduklarını belirtti. Rus Bakan bölgedeki bazı ülkelerin bu gruplar üzerinde etkisi olduğunu bildiklerini ifadede ederek “Türkiye de dâhil olmak üzere bu ülkelerin hepsiyle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Lavrov’un , ABD ile Halep konusunda bir anlaşmaya varmaları için hâlâ 'iyi bir şansları' olduğunu belirttiği Sputniknews  haberinde,  Washington'ın her iki ülkeden uzmanların teknik görüşmeler için Cenevre'de bir araya gelmesi konusunda fikrini değiştirmediğini söyledi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.