Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs rusya Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Macron , Merkel Ve Putin Süriye’deki Ateşkesi Görüşecek

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in BM Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) Suriye’de insani ateşkes kararının ardından ateşkes uygulamasını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecekleri bildiriliyor.

Fransa Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Almanya ve Fransa liderlerinin bugün, BMGK  kabul edilen ateşkesin uygulanma süreciyle ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşeceğini belirtildi.

Açıklamayı yansıtan Sputnik ise, Almanya ve Fransa liderlerinin BMGK’deki  toplantı öncesinde Rusya Devlet Başkanı Putin'e Doğu Guta ile ilgili bir mektup göndererek tasarıya destek vermesini istediklerini anımsattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.