Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar MSB esnaf

Medvedev İstanbul'da Başbakan Yıldırım İle Görüşecek

Gelecek hafta İstanbul’da düzenlenecek olan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİÖ) zirvesine katılacak olan Rusya Başbakanı Dimitri Medveded’in Türk mevkidaşı Binali Yıldırım ile biraraya geleceği açıklandı.

Rus Hükümeti’nden yapılan açıklamada  Başbakan Medvedev'in, KEİÖ toplantısı için 22 Mayıs'ta geleceği İstanbul'da Türk mevkidaşı Binali Yıldırım ile görüşmesinin planlandığı belirtildi.
Açıklamada, İstanbul ziyareti sırasında Başbakan Medveded’e  Başbakan Yardımcısı Arkadi Dvorkoviç ve Enerji Bakanı Aleksandr Novak'ın da eşlik edeceği kaydedildi.
Sputnik de, Medvedev ve Yıldırım son olarak 27 Nisan'da bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini anımsattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.