Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Merkel, "İncirlik Üssü’ne Alternatif Aramak, Alternatiflerin Biri de Ürdün"

Alman Federal Parlamentosu’ndan bir heyetin İncirlik Üssü’ne konuşlanmış Alman askerlerini ziyaret etmesine izin verilmemesinin yankıları sürerken Başbakanı Angela Merkel, ülke olarak İncirlik Üssü'ne alternatif araştırmak zorunda olduklarını ve Ürdün'ün ihtimallerden biri olabileceğini söyledi.

Berlin'de düzenlediği bir basın toplantısında konuşan Merkel, milletvekillerinin İncirlik Üssü'nde NATO bünyesinde görev alan 250'den fazla Alman askerini ziyaret edebilmelerinin esas olduğunu vurguladı.
Sputnik’e göre, Angela Merkel "Türkiye ile iletişimi sürdüreceğiz. Fakat bunun paralelinde, görevimizi gerçekleştirmek için farklı yollar aramalıyız. Bunun anlamı, İncirlik'e alternatif aramak. Alternatiflerin biri de Ürdün” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.