Öne Çıkanlar TürkiyeİşBankası Muhbir tsk Zerrin Karslı vakıfbankın yıllık karı ne kadar meclis genel kurulu Vardy Sevmek Yüzünden filminin başrol oyuncuları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu operasyon sertaç haybat memur

Mısır’daki Camiye Saldırıda En Az 155 Kişi Öldü

Mısır’da bir camiye düzenlenen terör saldırısı sonucunda en az 155 kişinin öldüğü bildiriliyor.

Ahram gazetesi sitesine göre, Sina’nın kuzeyindeki El Ariş ilinde Cuma namazının ardından El Ravdah Camisi’ne karşı silahlı kişilerce düzenlenen terör saldırısı sonucunda en az 155 kişi hayatını kaybederken, en az 120 kişi de yaralandı.  

Bu arada, saldırı üzerine Mısır Cumhurbaşkanlığınca 3 gün ulusal yas ilan edildiği belirtiliyor. Sağlık Bakanlığı kaynakları da yaralanları hastanelere taşımak amacıyla 30 ambülansın saldırı yerine gönderildiğini bildirdiler. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Abdel Fattah El Sisi’nin terör saldırısını görüşmek üzere bir güvenlik komitesi ile toplantı yapacağı duyruldu.

"ÖLÜ SAYISI 235 KİŞİ"

Yerel Güvenlik güçleri camiye gelenlere 4 araçtan ateş açıldığını belirtirken görgü tanıkları ise ateş açanların askeri üniformalı olduğunu belirtirken ilk belirlemelere göre ölü sayısının 235 olduğu, yaralı sayısının ise 120 olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.