Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

New York’taki Otobüs Terminalinde Patlama

ABD’nin en büyük otobüs terminali olan Times Meydanı yakınlarındaki otobüs terminalinde bir patlama meydana geldiği bildiriliyor.

BBC News’a göre, New York Polisi, twitter hesabından Manhattan’taki nedeni bilinmeyen patlama nedeniyle güvenlik güçlerinin olay yerine sevkedildiğini duyurdu.

Olayın meydana geldiği yerdeki A. C ve E metro hatlarının tahliye edildiği belirtilirken, ABC News kanalı, polis kaynaklarına dayanarak bir bombanın terminal altındaki bir geçitte patlatılma olasılığı üzerinde durulduğunu kaydetti.

Bu arada, ABD’nin en büyük otobüs terminali olarak nitelenen terminalın yılda 65 milyondan fazla yolcuya hizmet verdiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.