Putin: Alçakça Saldırının Cezasız Kalmayacağından Eminiz

İstanbul’daki terör saldırısı üzerine  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.  Mesajında alçakça ve insanlık dışı saldırıları kararlılıkla kınadığını ifade eden Putin, faillerin ve azmettiricilerin bunun hesabını ödeyeceklerini vurguladı.

Kremlin’den yapılan ve Sputniknews’in açıklamasına göre Vladimir Putin, mesajında  alçakça ve insanlık dışı saldırıları kararlılıkla kınadığını belirtti. Putin, faillerin ve azmettiricilerin bunun hesabını ödeyeceklerini ifade etti..

Ortak Çabalara İhtiyaç Var
 Putin, İstanbul'da yaşananların, uluslararası teröre karşı amansız mücadelede ortak çabalara ihtiyaç olduğunu bir kez daha kanıtladığının altını çizdi. Hayatını kaybedenlerin akrabalarının ve yakınlarının yaşadığı duyguları paylaştıklarını vurgulayan Putin, teröristlerin saldırısı sonucunda yaralananlara da acil şifalar diledi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.