Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi kızılay

Putin: ST. Petersburg’daki Patlama Terör Saldırısı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg kentindeki bir markette dün meydana gelen patlamanın terör saldırısı olduğunu söyledi.

Sputnik İngilizce’ye göre, Vladimir Putin, dün St. Petersburg’daki bir markette meydana gelen ve en az 13 kişinin yaralandığı patlamayı terör saldırısı olarak niteledi ve Güvenlik güçlerinin canlarına yönelik bir tehdit olduğunu belirten Putin, güvenlik güçlerinin kararlı biçimde hareket etmesi gereğinin altını çizdi.

Vladimir Putin konuşması sırasında, Suriye’de “teröre karşı sürdürülen mücadeleye” de değindi.  Putin, Rus güçlerinin bu ülkedeki görevlerini yerine getirdiklerini ifade etti.

Suriye’deki operasyonlarda 48 bin Rus askerinin yer aldığına, Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim ve Tartus üslerinin kalıcı hale geleceğine dikkat çekten Putin, Moskova’nın Suriye’deki “teröristlerin yenilgisine büyük katkısı olduğunun” altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.