Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Putin’in Özel Temsilcisi Ankara’da Suriye’yi Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentyev ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Verşinin, dün Ankara’da Suriye’ye ilişkin istişarelerde bulundu.

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Lavrentyev ve Verşinin’in dün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahin Kalın ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Önal ile Suriye’deki durumu masaya yatırdıklarını duyurdu.

Büyükelçilik, diğer bazı kurumların yetkililerinin katılımıyla da yapılan görüşmelerde, Doğu Guta, İdlib ve Suriye’nin kuzeyi dahil olmak üzere Suriye’deki durumun ele alındığı bilgisini de paylaştı. 

Görüşmelerde ayrıca Suriye ihtilafının siyasi çözümünün teşvik edilmesine yönelik çabalar üzerinde durulduğu da belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.